Partnerschap Living in Your Destiny

Inleiding:
Stichting Living in Your Destiny is een non-profit organisatie die met veel vrijwilligers werkt. Ons doel is om de deelnemers zodanig toe te rusten dat zij beter in staat zijn de roeping van God op hun leven te vervullen. Wij bieden daarvoor een groot scala aan trainingen over verschillende onderwerpen aan.

De kosten die wij maken worden gedekt door de inschrijvingskosten en offergaven. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid aan om partner van Living in Your Destiny te worden.

Partner LIYD:
Partners van Living in Your Destiny ondersteunen de visie en werkwijze van de organisatie door periodiek een financiële bijdrage te leveren. Het is mogelijk om ons per maand, per kwartaal, per halfjaar en per jaar te ondersteunen. Je bent een geregistreerd partner als de totale  jaarbijdrage meer dan € 100 bedraagt.

Voordelen Partnerschap:
De partners van Living in Your Destiny krijgen korting op de trainingen en conferenties die door ons georganiseerd worden. Bij conferenties zijn er gereserveerde plaatsen beschikbaar voor onze partners. De partnerkorting is uitsluitend beschikbaar als je je voor de gehele training/conferentie inschrijft.

ANBI status:
Omdat Stichting LIYD een ANBI status heeft, kunnen de partnerbijdragen als gift worden opgegeven bij de belastingdienst.

Partnercode LIYD:
Na verwerking van de aanmelding ontvang je een unieke partnercode die je nodig hebt om korting te krijgen bij je inschrijving. Let Op: De partnercode is een persoonlijke code kan per training slechts eenmaal gebruikt worden. Geef deze partnercode daarom niet aan anderen.

Aanmelden Partnerschap:
Je kunt je voor het partnerschap van LIYD aanmelden door het registratie formulier in te vullen dat je hieronder vindt.

Partners LIYD

Registratie formulier voor het partnerschap van LIYD.
  • Vul hier je voor en achternaam in .
  • Vul hier je adresgegevens in.
  • Vul hier je emailadres in
  • Vul hier je telefoon nummer in.
  • Geef hier aan voor welke periodieke bijdrage je kiest. Het bedrag dat je hieronder invult wordt per periode afgeschreven. Kies je hier bijvoorbeeld 'Maand' en hieronder voor € 15,-, dan wordt er iedere maand € 15 van je bankrekening geïncasseerd.
  • Vul hier het bedrag in dat je als partner per periode wilt bijdragen. Je bent geregistreerd partner als de totale jaarbijdrage € 100 of meer bedraagt.
  • Vul het volledige IBAN nummer in: NLXX BANK 0000 0000 00
  • Ik ga akkoord met de automatische afschrijving door Living in Your Destiny. Het opgegeven bedrag wordt tot wederopzegging iedere gekozen periode automatisch afgeschreven van je bankrekening.