Inschrijven

Kies een evenement in onderstaande tabel:
Op deze pagina kun je je inschrijven voor de trainingen en conferenties van Stichting Living in Your Destiny.  Kies in de tabel de training of conferentie waar je aan deel wilt nemen. Klik daarna op de eerste dag waarop de training begint. Kies vervolgens het aantal inschrijvingen dat je wilt. Als je wilt kun je ook een annuleringsverzekering afsluiten. Als het inschrijven niet lukt of als je vragen hebt, neem dan tijdens kantooruren contact met ons op: 020-8000156.


Partnerkorting:
De partners van LIYD krijgen korting op de trainingen en conferenties van LIYD. Als je een geregistreerde partner van LIYD bent, vraag dan je unieke partnercode op bij LIYD. Deze code kan slechts eenmaal per aanmelding worden gebruikt. De partnerkorting is uitsluitend geldig bij inschrijving voor een gehele training/conferentie. Ben je nog geen partner van LIYD, maar onderschrijf je wel de doelstellingen? Meld je dan HIER aan als partner van LIYD.

Inschrijving Informatie-avonden:
Om je aan te melden voor een informatie-avond moet je op de betreffende pagina op de knop inschrijven klikken. Deelname aan de informatieavonden is gratis, daarom lopen deze niet via ticketscript. Aanmelden voor informatieavonden is wel verplicht in verband met reserveren van een ruimte en de beschikbaarheid van informatiematerialen.

Beschikbaarheid tickets:
De trainingen van LIYD kunnen alleen in zijn geheel gevolgd worden. Het is niet mogelijk om  een losse dag van een training te volgen. Je betaalt dus altijd voor de gehele training.
LET OP:  Als een training meerdere dagen duurt kun je je alleen op de eerste dag van de training inschrijven. De kalender geeft de duur van de meerdaagse training aan, die dagen zijn donkerder gekleurd. Klik je op een andere dag, dan krijg je de melding dat je op de eerste dag moet inschrijven. 

Bij sommige conferenties is het wel mogelijk om een dagkaart te kopen. Deze kaarten zijn dan alleen op die dag geldig. Je kunt dan per dag of per (avond)sessie een ticket kopen. De standaardprijs voor een sessie bedraagt € 17,50 De dagprijs voor een conferentie varieert daarom.

Betaling via Eventbrite:
Je kunt bij de betaling gebruik maken van Ideal, Creditkaart of Paypal. De betalingen lopen via Stichting Derdengelden Eventbrite, dit zie je terug op je bankafschrift. Na betaling  ontvang je een email met daarin het inschrijvingsbewijs. Neem dit inschrijvingsbewijs mee naar de training of conferentie! Je kunt er ook voor kiezen om het inschrijvingsbewijs naar je mobiel te laten sturen.

Wij scannen de inschrijvingsbewijzen op locatie. Het is ook mogelijk om op locatie te betalen. Daarvoor worden dan wel extra administratiekosten in rekening gebracht. Zie daarvoor de informatie bij de training zelf.

Rechtstreeks betalen niet mogelijk:
Na de invoering van het nieuwe inschrijvingssysteem is het niet meer toegestaan om uw inschrijvingskosten rechtstreeks te voldoen op de bankrekening van LIYD. Dit in verband met de verwerking van de aanmeldingen. Het is ondoenlijk om steeds meerdere systemen te moeten raadplegen om aanmeldingen te controleren. Gestorte bedragen worden daarom ook gestorneerd op de rekening met het verzoek om in te schrijven en te betalen via het Eventbrite systeem op deze pagina van de website van Living in Your Destiny.